Fotbal - Brazilia: Adriano nu va mai juca până anul viitor

Epoch Times România
06.11.2012

Atacantul Adriano, fosta vedetă a naţionalei Braziliei, a declarat luni că nu se va mai antrena în acest sezon cu echipa Flamengo şi nu va mai juca fotbal până anul viitor, informează AP, citată de Agerpres.

Adriano, 30 de ani, a făcut acest anunţ pe fondul speculaţiilor din presă că va fi dat afară de Flamengo după ce a lipsit din nou de la antrenamente. Jucătorul a fost avertizat de mai multe ori, pentru abateri disciplinare, de clubul la care joacă din luna august şi cu care este sub contract până în decembrie.

Adriano a afirmat într-un comunicat că a luat această decizie după ce a discutat cu familia şi cu prietenii. "Am ajuns la concluzia că lucrul cel mai bun de făcut este să revin de-abia în 2013. Am luat această decizie nu numai pentru mine, dar şi pentru Flamengo", a indicat el.

Adriano a spus că se va antrena intens pentru a fi în formă în momentul revenirii, dar a adăugat că nu ştie dacă va mai juca la Flamengo.

Am ajuns la concluzia că lucrul cel mai bun de făcut este să revin de-abia în 2013. Am luat această decizie nu numai pentru mine, dar şi pentru Flamengo

Flamengo este echipa unde Adriano a atras atenţia, în jurul anului 2000, înainte de juca în Serie A, la Inter Milano, Fiorentina, Parma (unde a fost coleg cu Adrian Mutu) şi AS Roma.

Jucătorul a fost titular în atacul Braziliei la Cupa Mondială 2006, unde Selecao a ajuns în sferturi de finală. El nu a fost convocat pentru CM 2010. Ultima lui prezenţă la naţională a fost în 2010.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor