Fotbal: Braşovenii doresc să câştige în meciul cu Gaz Metan Mediaş

(Shaun Botterill / Getty Images)
Epoch Times România
29.08.2012

Jucătorii echipei FC Braşov doresc sâmbătă să obţină o victorie cu CS Gaz Metan Mediaş, în etapa a 7-a a Ligii I de fotbal, după egalul, 1-1, din deplasare cu Universitatea Cluj.

"A fost un meci pe care noi l-am controlat aproape în totalitate şi meritam să câştigăm. Este bun şi acest punct, dar el nu ar avea nicio valoare dacă în meciul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş nu ne trecem în cont o victorie", a declarat mijlocaşul Ciprian Brata.

În continuare, el a precizat: "Meciul de sâmbătă, în compania lui Gaz Metan, va fi unul foarte dificil şi foarte important pentru noi. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi, iar o victorie ne-ar ajuta în perspectiva viitoarelor meciuri, mai ales că după partida de sâmbătă campionatul se va întrerupe".

Tânărul fundaş lateral Alexandru David s-a declarat mulţumit de faptul că a avut şansa de a juca la acest nivel, la echipa la care a şi făcut primii paşi în fotbal.

Cât priveşte meciul de la Cluj, în care David a intrat în locul veteranului Cristi Ionescu, jucătorul braşovean spune: "Era mai corectă o victorie a noastră, dar acum trebuie să ne mulţumim şi cu un punct. Important este meciul care urmează, cel cu Mediaşul, şi pe care trebuie să facem totul ca să-l câştigăm".

Universitatea Cluj şi FC Braşov au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), luni seara, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.

În etapa viitoare, sâmbătă, 1 septembrie, meciul FC Braşov - CS Gaz Metan Mediaş se va disputa de la ora 19,00, fiind transmis de postul Digi Sport.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor