Fotbal: Belodedici şi Dumitru Mihalache, la tragerea la sorţi a sferturilor Europa League

(Martin Rose / Bongarts / Getty Images)
Epoch Times România
15.03.2012

Fostul internaţional Miodrag Belodedici şi Dumitru Mihalache vor participa vineri la tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Europa League, care va avea loc de la ora 14,00 (ora României), la Nyon (Elveţia), anunţă Federaţia Română de Fotbal (FRF).

Cei doi vor fi la sediul UEFA în calitate de reprezentanţi ai Comitetului Local de Organizare a finalei Europa League de la Bucureşti, din data de 9 mai (ora 21,45), Belodedici fiind Ambasadorul finalei şi va efectua tragerea la sorţi împreună cu secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, iar Dumitru Mihalache fiind Project Leader al finalei Europa League 2012.

Cu aceasta ocazie, cei doi oficiali ai FRF vor participa la întâlnirea organizată de UEFA cu reprezentanţii tuturor echipelor calificate în sferturile de finala. Este o prima întrevedere organizatorică, menită să pregătească potenţiala participare la finala de la Bucureşti. Vor urma pe 18 şi 19 aprilie, în cele doua oraşe care vor găzdui meciurile contând pentru prima manşa a semifinalelor, întâlniri ale UEFA şi ale Comitetului Local de Organizare cu semifinalistele.

Pregătirile în vederea primului eveniment al "Drumului spre finală", Cup Handover (11 aprilie, la Palatul Regal), se află în plină desfăşurare. Cu puţine ore înaintea evenimentului va fi inaugurat un mini-pitch, construit de FRF în colaborare cu Primăria sectorului 2 şi cu ADP sector 2, conform site-ului FRF.

Joi, preşedintele FRF, Mircea Sandu, Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, şi Project Leader UEL 2012, Dumitru Mihalache, au inspectat lucrările, care se desfăşoară conform graficului. Mini-pitch-ul va fi inaugurat pe 11 aprilie de preşedintele UEFA, Michel Platini, urmând ca terenul să rămână în folosinţa gratuită a copiilor din zona respectivă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor