Fotbal: Aykut Kocaman - "A fost o victorie meritată"

Antrenorul echipei Fenerbahce Istanbul, Aykut Kocaman. (Mustafa Ozer / EuroFootball / Getty Images)
Epoch Times România
09.08.2012

Antrenorul echipei Fenerbahce Istanbul, Aykut Kocaman, a declarat după meciul disputat de elevii săi în faţa formaţiei FC Vaslui, în cadrul manşei secunde a turului III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, că victoria formaţiei sale (4-1) a fost una meritată.

"A fost o victorie meritată. Pot spune că elevii mei au făcut exact cum am cerut în planul tactic. Sper să promovăm mai departe în grupele Ligii Campionilor", a declarat Aykut Kocaman.

Acesta nu a comentat arbitrajul, dar a admis că au existat câteva momente cheie, unul dintre ele fiind cel în care s-a decis lovitura de la 11 metri, ratată de Ousmane N"Doye (FC Vaslui).

La rândul său, atacantul olandez Dirk Kuyt s-a declarat mulţumit de victoria echipei sale şi de faptul că a reuşit să înscrie două goluri.

"Sunt mulţumit pentru rezultat şi fericit că am înscris două goluri. Sunt bucuros şi pentru colegii mei, coeziunea echipei se simte", a spus Kuyt.

FC Vaslui a întâlnit miercuri, în cadrul manşei secunde a turului III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, echipa turcă Fenerbahce Istanbul. La meciul disputat pe stadionul "Ceahlăul" din Piatra Neamţ, au asistat aproximativ 15.000 de spectatori, dintre care 500 de suporteri ai echipei Fenerbahce.

Echipa oaspete a deschis scorul în minutul 12 prin jucătorul Caner Erkin, FC Vaslui egalând prin Marius Niculae după doar două minute. Senegalezul Ousmane N"Doye a ratat un penalty pentru echipa gazdă, în min. 54. Dirk Kuyt a marcat cel de-al doilea gol pentru Fenerbahce în minutul 71 al partidei, iar după cinci minute a punctat din nou pentru echipa turcă. În prelungiri, Moussa Sow a înscris pentru formaţia oaspete, stabilind scorul final al partidei (1-4).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor