Fotbal - Athletic Bilbao şi Atletico Madrid au sosit la Bucureşti

Athletic Bilbao şi Atletico Madrid au sosit luni seara la Bucureşti pentru finala Europa League la fotbal, care va avea loc miercuri de la ora 21,45, pe Arena Naţională.
Epoch Times România
08.05.2012

Athletic Bilbao şi Atletico Madrid au sosit luni seara la Bucureşti pentru finala Europa League la fotbal, care va avea loc miercuri de la ora 21,45, pe Arena Naţională.

Fotbaliştii de la Bilbao au aterizat primii, venind cu o aeronavă Jumbo-747, a companiei franceze Corsair, care a adus o delegaţie de 580 de persoane, şi s-au cazat la hotelul "Crowne Plaza". Delegaţia este condusă de preşedintele Josu Urrutia şi cuprinde directorii Javi Aldazabal, Xabier Pérez Gaubeka, Yolanda Lázaro, Jokin Garatea etc. Totodată au făcut deplasare suporteri ai echipei basce şi 39 de jurnalişti.

Atletico Madrid a sosit mai târziu, iar autocarul i-a preluat pe jucători direct de pe pistă pentru a-i transporta la Hotel "Inter Continental".

Marţi, Atletico Madrid va avea prima conferinţă de presă la Arena Naţională, de la ora 18,15, antrenamentul oficial al madrilenilor fiind programat de la ora 19,00, în timp ce de la ora 19,45 se va desfăşura conferinţa de presă a formaţiei Athletic Bilbao, urmată de antrenamentul oficial, de la ora 20,30.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor