Fotbal: Atacantul Fernando Torres rămâne la Chelsea

Atacantul Fernando Torres. (Alex Livesey / Getty Images)
Epoch Times România
25.05.2012

Atacantul spaniol Fernando Torres a anunţat pe blogul său că rămâne la Chelsea, după ce a discutat cu şefii echipei londoneze, recenta câştigătoare a Ligii Campionilor la fotbal, informează AP şi Reuters.

Torres se gândea să plece de la Chelsea fiindcă n-a fost titular în finala Ligii Campionilor, contra lui Bayern Munchen, dar s-a răzgândit după ce a vorbit cu patronul clubului, Roman Abramovici.

"Acum n-am îndoieli în legătură cu ce aşteaptă ei de la Fernando Torres", a scris jucătorul după ce a discutat cu şefii grupării de pe Stamford Bridge. "Vreau doar să înceapă cât mai repede viitorul sezon", a adăugat el.

Spaniolul a dezamăgit la Chelsea, care l-a cumpărat de la Liverpool în ianuarie 2011 pentru o sumă uriaşă, 50 de milioane de lire sterline. Torres ar putea fi mai des titular la echipa londoneză în urma plecării ivorianului Didier Drogba.

Torres face parte din lotul Spaniei, pentru cantonamentul din Austria, în vederea Euro 2012. Atacantul a marcat unicul gol al finalei Euro 2008, câştigată de reprezentativa iberică în faţa Germaniei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor