Fotbal: Anghel Iordănescu - "Voi folosi mai mulţi jucători noi în meciul cu Danemarca"

Selecţionerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu.
Selecţionerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu. (Shaun Botterill / Getty Images)

Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei de fotbal a României, a declarat, luni, că va utiliza mai mulţi jucători noi în amicalul cu Danemarca, pentru a avea ocazia să îi vadă, la lucru, pe toţi cei convocaţi la lot.

''Voi folosi mai mulţi jucători noi în meciul cu Danemarca. Vreau să îi văd la lucru pe toţi cei care au fost convocaţi. Sunt 4-5 fotbalişti care nu au debutat încă în echipa naţională de fotbal a României'', a arătat Anghel Iordănescu.

La conferinţa de presă, care a avut loc la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, Iordănescu a mai precizat: ''În continuare, chiar şi după aceste două jocuri vreau să mai aduc sânge proaspăt la naţionala României. În perioada următoare, vreau să fac un program pentru o selecţionată divizionară, tocmai pentru a vedea mai mulţi jucători. Nu ascund faptul că vreau să rediscut situaţia unor fotbalişti care au renunţat la naţională, dar mai pot face încă multe lucruri bune pentru această echipă''.

''Vreau un rezultat pozitiv, în meciul cu Danemarca. O eventuală victorie ne va duce pe un loc superior în clasamentul FIFA'', a mai arătat Anghel Iordănescu.

''Eu cred în această echipă. Putem face în aşa fel încât să construim o echipă de valoare, care să facă performanţă'', a declarat selecţionerul.

Amicalul România — Danemarca se joacă marţi, 18 noiembrie, ora 20,30, la Arena Naţională din Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport