Fota: Gruparea anti-americană s-a pus în acţiune. A3 sperie aiurea românii, vorbind de război nuclear!

foto
foto (Iulian Fota / Facebook)

Fostul consilier prezidenţial pentru securitate naţională Iulian Fota a acuzat, pe pagina sa de Facebook, că gruparea anti-americană din România s-a pus în acţiune după ce SUA l-a eliminat pe generalul Qassem Soleimani, comandantul Forţei de elită Quds a Iranului şi arhitectul influenţei militare tot mai mari a iranienilor în Orientul Mijlociu.

"Gruparea anti-americană s-a şi pus în acţiune. Antena 3 sperie aiurea românii, vorbind de război nuclear!!!! Iranul nici măcar nu are arme nucleare, dar ce contează realitatea pentru 'profesioniştii' afiliaţi CNN.

Iar Bogdan Chiriac trage şi el o tuşă tare, vorbind de o bombă atomică murdară pe lângă Bucureşti.

Şi dacă tot se bat câmpii intră în discuţie şi un copil de la ALDE care ne aduce aminte că România este pe traseul rachetelor iraniene spre SUA. Ai dracului americanii ăştia, cu Apocalipsa lor.

Şi încă nu a vorbit madame Grapini!", a scris Iulian Fota.

Reamintim că Teheranul a ameninţat, vineri, cu un răspuns dur după ce un atac aerian american în Bagdad a provocat moartea generalului Qassem Soleimani, considerat drept cea de-a doua cea mai puternică figură din Iran după liderul suprem, ayatollahul Ali Khamenei. De asemenea, Soleimani a avut un rol cheie în luptele desfăşurate în Siria şi Irak.

Atacul aerian din noaptea de joi spre vineri, autorizat de preşedintele american Donald Trump, marchează o amplificare dramatică a "războiului din umbră" din Orientul Mijlociu desfăşurat între Iran şi SUA şi aliaţii americanilor, în principal Israel şi Arabia Saudită. Abu Mahdi al-Muhandis, consilier al generalului Soleimani şi comandant de top al unei miliţii irakiene, a fost de asemenea ucis în raidul aerian. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne