Fostul deputat PRM Lia Olguta Vasilescu s-a inscris in PSD

Fostul deputat PRM, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, la o conferinta de presa desfasurata la Craiova, ca s-a inscris in PSD.

Ea a explicat ca intentiona de mai mult timp sa faca acest pas, insa faptul ca PSD a ajutat-o sa treaca in Parlament un proiect privind majorarea salariilor profesorilor a facut-o sa ia acum aceasta decizie.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a salutat trecerea deputatului PRM la PSD si a subliniat, in cadrul conferintei de presa, rolul pe care aceasta il joaca pe scena politica romaneasca.

Pe de alta parte, vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas a confirmat pentru Radio Romania ca partidul i-a retras sprijinul politic Liei Olguta Vasilescu de la Comisia de invatamint a Camerei Deputatilor, unde era presedinte.

Lucian Bolcas a spus ca acesteia i se reproseaza faptul ca a facut unele greseli in legatura cu o serie de avize la anumite acte normative. In locul ei a fost nominalizat deputatul Paul Magheru.

Dupa stiri furnizate de Rador

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne