Fostul candidat la învestitura republicană Herman Cain îl susţine oficial pe Newt Gingrich

Candidatul la învestitura republicană, Newt Gingrich. (John Moore/Getty Images)
Epoch Times România
29.01.2012

Fostul candidat la învestitura republicană Herman Cain, care s-a retras din cursă în decembrie, a anunţat sâmbătă seara că îl susţine pe Newt Gingrich.

"Îl susţin oficial şi cu entuziasm pe Newt Gingrich", a anunţat Cain la un dineu organizat înainte de primarele din Florida, ce vor avea loc marţi.

"Sunt mai multe motive pentru care am ajuns la această decizie publică. Unul dintre cele mai importante motive este faptul că ştiu că Gingrich este un patriot, lui Gingrich nu îi este teamă de idealurile curajoase", a adăugat el.

"Eu sunt inspirat, voi sunteţi inspiraţi şi (fostul - n.r.) preşedinte al Camerei Reprezentanţilor Gingrich este inspirat. Nu este vorba despre noi, este vorba despre nepoţii noştri", a subliniat Cain.

Cain şi-a suspendat campania pentru alegerile prezidenţiale la începutul lunii decembrie, pe fondul acuzaţiilor de hărţuire sexuală şi relaţii extraconjugale.

Gingrich este favorit în sondaje înainte de primarele de marţi, din Florida, însă diferenţa faţă de Mitt Romney este foarte mică.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor