Fost europarlamentar PSD care s-a remarcat prin poziţii anti-justiţie activează în ograda lui Predoiu

Gabriela Zoană
Gabriela Zoană (Facebook)

Gabriela Zoană, fost europarlamentar PSD, ocupă în prezent funcţia de director general adjunct la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, care se află în subordinea Ministerului Justiţiei, relatează justnews.ro. În plus, site-ul atrage atenţia că parcursul acesteia în ONRC este presărat cu neclarităţi.

Zoană, intrată în Parlamentul European pentru un singur mandat în 2018, s-a remarcat în perioada Dragnea-Dăncilă ca fiind unul dintre cei mai agresivi comunicatori ai PSD, în special în privinţa mesajelor anti-justiţie.

Directorul general al ONCR, Valentina Burdescu, a declarat că Zoană a ajuns, prin detaşare, în 2013, la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Serviciul juridic, în funcţia de consilier juridic specialist, pentru o perioadă de 1 an. Potrivit aceleiaşi declaraţii, trei ani mai târziu, în 2016, Zoană a ocupat, prin concurs, funcţia de director general adjunct al ONRC, mandatul său urmând să expire în iulie 2020.

Totuşi, justnews.ro a descoperit că Zoană nu a ocupat funcţia de consilier juridic în 2013 ci, de fapt, funcţia de director general adjunct al acestei instituţii, cu mult înaintea concursului din 2016.

Chiar şi în declaraţiile de avere/interese ale Gabrielei Zoană din 2013, 2014 şi 2015, se menţionează că aceasta ocupa funcţia de director general al ONRC.

Mai precizăm că mandatul actualului director general al ONRC, Valentina Burdescu, a expirat în aprilie 2020.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne