Fost candidat PNL la locale, exclus din partid după ce a agresat o femeie

Liberalul Jenor Beudean este acuzat că a agresat verbal şi a lovit ziua în amiaza mare o femeie pe stradă, sub privirile şocate ale oamenilor din jur. Şotul victimei acuză că Poliţia nu a reacţionat cum ar fi trebuit şi are temeri că se încearcă muşamalizarea cazului.
Agresiunea din Bistriţa
Agresiunea din Bistriţa (Facebook)

PNL a decis să-l excludă din rândurile sale pe Jenor Beudean, fostul candidat pentru postul de primar al comunei Sieu-Odorhei din Bistriţa-Năsăud, acuzat că a agresat o femeie pe stradă în Bistriţa, relatează Hotnews. Şotul victimei a publicat pe Facebook relatarea agresiunii suferite de soţia sa şi fotografii făcute de un martor, întrebându-se cum este posibil ca într-o ţară europeană să se întâmple aşa ceva fără ca agresorul să fie arestat imediat.

Nemulţumit de cele întâmplate, Beudean a declarat pentru Bistriţeanul.ro că faptele au fost relatate "subiectiv" şi că-i va da în judecată "pe toţi cei care m-au calomniat pe reţeaua de socializare".

Pe data de 14 iunie 2016, în jurul orei 16:00, soţia mea se afla în Bistriţa, pe Bulevardul Independenţei, la trecerea de pietoni semaforizată, în zona BIG şi după ce semaforul a arătat culoarea verde s-a angajat în traversare pe zebră. După ce a făcut câţiva paşi, un autoturism marca Toyota, cu număr de înmatriculare BN30WVW a venit în viteză, în ciuda culorii roşii a semaforului (pentru şofer). Evident că soţia mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată şi a lovit cu piciorul în maşina respectivă. Şoferul a înjurat-o (nici nu mă aşteptam la altceva) şi fiecare şi-a continuat drumul.

Sotia mea a traversat într-un final, după momentul de spaimă, şi a continuat să meargă în partea dreapta, pe Bulevardul Independenţei. Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Halita, acelaşi autoturism care trecuse pe culoarea roşie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, şmecher!!!), şoferul s-a dat jos şi a lovit-o pe soţia mea peste faţă, a bruscat-o, i-a rupt maieul şi a agresat-o verbal. Soţia mi-a spus că, textual, “s-a pişat pe ea durere şi spaimă” atunci când bestia a lovit-o şi nu a fost metaforă. Ticălosul a continuat violent, a încercat să o oblige pe soţia mea să se urce în maşina lui (chipurile pentru a merge la Poliţia locală – dar ştii ce violator putea fi, ce criminal neprins, sau ce alte gânduri sau planuri avea ticălosul?), însă soţia mea s-a opus şi a încercat să sune Poliţia apelând numărul de urgenţă 112.

Jenor Beudean şi imagini de la incidentul în care este acuzat că a agresat o femeie, în Bistriţa​​​​​​​
Jenor Beudean şi imagini de la incidentul în care este acuzat că a agresat o femeie, în Bistriţa​​​​​​​ (Facebook)

Bestia ticăloasă de şofer, când a văzut că nu reuşeşte să îşi ducă planul la bun sfârşit, şi totodată că existau martori care au privit împietriţi la scenele la care am făcut referire, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă.

Soţia mea a reuşit să cheme Poliţia, iar aceştia au venit cam după jumătate de oră după producerea evenimentelor şi după un al doilea apel către ei.
După cum am precizat, au existat martori, şi, mai mult decât atât, există camere de supraveghere ale Poliţiei Locale. Unul dintre martori a imortalizat scenele agresiunii la care a fost supusă soţia mea pe un aparat foto şi ulterior, dând dovadă de un spirit civic extraordinar, un adevărat român, i-a adus un cd cu pozele.

De aici încep nedumeririle:

• De ce Poliţia care a venit la faţa locului nu i-a înmânat soţiei mele o copie a procesului verbal?
• Pe data de 15 iunie, soţia mea a mers la Poliţia locală şi a depus o plângere, a dat o declaraţie şi a înmânat pozele tipărite organelor legii. Mare minune: procesul verbal încheiat în ziua precedentă, la care am făcut referire anterior, nu se afla încă înregistrat!!!!! Totodată, nici de această dată soţia mea nu a primit o copie a declaraţiei;
• Nemernicul a făcut rost de numărul ei de telefon. De unde? Cumva de la Poliţie?
• Soţia mea a discutat cu o ziaristă pe plan local, care, în loc să îi susţină cauza, măcar în calitate de femeie, încearcă să o facă să renunţe la plângere, susţinând că “viaţa în România este foarte grea”…
• Are posibilitatea acest infractor să influenţeze ştergerea imaginilor de pe camerele de supraveghere ale Poliţiei locale? Tare mă tem că da…
• Încearcă Poliţia să muşamalizeze cazul?
Doamnelor şi domnilor, bestia cu chip de om (aşa arată, după cum puteţi constata din imaginile ataşate) se numeşte Jenor Beudean, nimeni altul decât vice-preşedintele PNL Bistriţa şi candidat la tocmai încheiatele alegeri locale la funcţia de primar al comunei Sieu Odorhei, judeţul Bistriţa.
Credeţi sau nu, dar după ce am căutat pe internet şi Facebook despre acest ticălos, am constatat că sloganul lui de campanie a fost “Schimbarea în bine începe cu mine”!!! Fabulos!!!
Doresc să va menţionez că nu sunt membru al nici unui partid, am avut simpatiile mele politice la un moment dat şi chiar de-a lungul timpului am votat cu PNL.
Cum este posibil să se întâmple aşa ceva în secolul 21, într-o ţară ce se vrea a fi modernă, membră a Uniunii Europene? Trebuie să ne angajăm bodyguarzi care să ne păzească familiile atunci când noi nu suntem fizic alături de soţiile noastre sau de copiii noştri?
Noi nu locuim în România. Soţia se află în vacanţă cu fetiţă noastră de 1 an şi 3 luni la părinţii ei, iar în ziua respectivă venise în Bistriţa pentru a merge la dentist, fără a fi însoţită de fetiţă, care rămăsese cu acasă cu soacra mea. Ce s-ar fi întâmplat dacă soţia mea era cu fetiţa?
De ce să ne întoarcem în România? Aici, unde locuim, un astfel de specimen ar fi fost arestat instantaneu. De ce în România lucrurile stau altfel?

Certificat medico-legal
Certificat medico-legal (Facebook)

Cum este posibil să se întâmple aşa ceva în secolul 21, într-o ţară ce se vrea a fi modernă, membră a Uniunii Europene? Trebuie să ne angajăm bodyguarzi care să ne păzească familiile atunci când noi nu suntem fizic alături de soţiile noastre sau de copiii noştri?

Aud deja opinii conform cărora ar trebui “să ne înţelegem la o sumă de bani”. Ticălosule Beudean, cât valorează o palmă dată soţiei tale? Iar dacă “schimbarea începe cu tine”, ticalosule, mergi la puşcărie! Eşti bun, ai reuşit să baţi o femeie!
Cum să procedez, astfel încât bestia să suporte consecinţele barbariei şi ticăloşiei de care a dat dovadă?

Cu stimă, Cristian Cezar Constantinescu

Vă rog să daţi share cât mai mult, pentru că întreaga opinie publică să cunoască faţa acestui ticălos."

După ce această postare a circulat pe internet, Alina Gorghiu a declarat că Beudean va fi exclus din PNL:

"Bărbatul care a agresat o femeie în plină stradă, în Bistriţa, va fi exclus din PNL ca urmare a incidentului. Oamenii de genul acesta nu au nicio scuză şi nu au nimic în comun cu PNL. Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Mă bucur că a avut curajul să facă public incidentul. Sper ca autorităţile să-şi facă treaba şi să înlăture orice dubiu că ar încerca să-l favorizeze pe agresor."

De asemenea, Biroul Politic Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud a dat un comunicat de presă prin care a informat că "se delimitează categoric de orice act de violenţă asupra unei persoane, cu atât mai mult asupra unei femei."

"Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Sieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepţională, inacceptabile şi nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Naţional Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Judeţean al PNL se va întruni în şedinţă de urgenţă cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut", se precizează în comunicatul PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne