Formula 1: McLaren a prezentat monopostul pentru viitorul sezon

Echipa de Formula 1 McLaren a prezentat monopostul său MP4-27 pentru viitorul sezon, 1 febr 2012, Woking, Anglia. (Mark Thompson / Getty Images)
Epoch Times România
02.02.2012

Echipa de Formula 1 McLaren a prezentat miercuri monopostul MP4-27, cu care va concura în ediţia 2012 a Marelui Circ şi care speră să o readucă pe drumul către victorie, punând astfel capăt dominaţiei din ultimii ani a rivalei Red Bull.

Evenimentul, la care au participat şi cei doi piloţi ai McLaren, britanicii Lewis Hamilton şi Jenson Button, a avut loc în apropiere de Londra, la Woking, unde se află sediul team-ului englez.

Noul bolid, cu un "look" mai rafinat, este o evoluţie a vehicului model, MP4-26, având şasiul substanţial revizuit şi majoritatea sistemelor mecanice updatate sau reproiectate în vederea noului sezon, după cum au precizat reprezentanţii echipei.

Monopostul este dotat, ca şi predecesorii săi din ultimii ani, cu motoare Mercedes şi va fi testat de Hamilton şi Button marţea viitoare, pe circuitul spaniol de la Jerez.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor