Fondatorul Falun Gong, domnul Li Hongzhi, participa la conferinta anuala a Falun Dafa din Washington

Angela Wang
18.07.2011

Sambata, 16 iulie la Washington in cea mai mare sala de conferinta a capitalei - Constitution Hall - a avut loc Conferinta Falun Dafa.

Falun Dafa, cunoscuta si sub numele de Falun Gong, este o practica spirituala pentru imbunatatirea mintii si corpului, fondata de catre domnul Li Hongzhi in China. Domnul Li Hongzhi a participat la Conferinta, tinand un discurs pentru participanti, incurajandu-i in practica lor.

Falun Gong consta in cinci seturi de exercitii pasnice, iar practicantii acestei practici urmeaza principiile Falun Gong - “Adevar, Compasiune, Toleranta.” Din 1992, milioane de persoane din toata lumea au beneficiat de pe urma acestei practici.

Conferinta, la care au participat aproximativ 4000 de practicanti din toata lumea, a fost insotita de o serie de evenimente - un miting la care au participat numerosi membri ai Congresului, un mars de mari proportii prin capitala americana, si, vineri seara, un priveghi cu lumanari, care a comemorat miile de persoane omorate in timpul persecutiei miscarii spirituale de catre China comunista.

Cei care au tinut discursuri in timpul Conferintei au vorbit despre beneficiile de care s-au bucurat in urma practicarii Falun Gong.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor