Firea şi-a anunţat demisia de la şefia PSD Bucureşti: Dragnea a mers pe principiul dezbină şi cucereşte

Războiul din PSD este în plină desfăşurare. Înainte de Comitetul Executiv Naţional al partidului, care se aude că se va solda cu "executarea" Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei a anunţat că şi-a dat demisia de la şefia PSD Bucureşti.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Mihut Savu / Epoch Times)

Primarul general Gabriela Firea a anunţat luni, la Parlament, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că şi-a dat demisia de la şefia PSD Bucureşti.

"Mi-am depus demisia din calitatea de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Este o formă de protest a mea pentru faptul că de doi ani de zile dl Dragnea a blocat alegerile la această organizaţie probabil pentru a fi vulnerabili. O poziţie interimară nu poate dura 2 ani. Acum îmi dau seama că a fost un plan, să depind de domnia sa şi să încerce cu PSD Bucureşti ce a încercat şi în alte părţi, dezbină şi cucereşte. Am depus demisia din funcţia de preşedinte PSD Bucureşti ca semn de protest că alegerile au fost blocate şi ca semn de protest că investiţiile au fost neglijate de dl Dragnea, iar toate promisiunile pe care le-am făcut împreună s-au îndeplinit doar în ceea ce priveşte partea primăriei", a declarat Firea.

Edilul susţine că bucureştenii sunt mult mai inteligenţi decât cei ce transmiteau pe la varii posturi de televiziune că problemele grave ale Capitalei i se datorează.

"Nu e adevărat, centura este la Guvern, metroul este la Guvern. CNAIR şi Guvernul trebuiau să îşi dea mâna şi să finalizeze proiectele majore. Dacă dl Dragnea depunea tot atâta energie cât a depus ca să mă lichideze pe mine politic probabil acum aveam finalizate şi spitalele regionale. Dar domnia sa s-a ocupat să îşi lichideze adversarii din partid dar care nu erau duşmani ci oameni echilibraţi, lucizi care îşi doreau să pună pe primul plan interesele bucureştenilor", a punctat Firea.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne