Filmul "Free China: Curajul de a crede", difuzat în toată lumea, inclusiv în China, în ciuda interdicţiei regimului comunist. În România la Naşul TV

Filmul "Free China: Curajul de a crede" (candidat la premiile Oscar din 2014 pentru cel mai bun documentar) va fi difuzat de televiziunea NTD în toată lumea - inclusiv prin satelit în China, unde filmul este interzis - în această săptămână!
.
. (NTD Television)
Se încarcă player-ul...

În România, prima ţară care va transmite documentarul în cadrul acestui program global, filmul poate fi vizionat pe postul de televiziune Naşul, live, miercuri 20 iulie, la emisiunea By Alexa, începând de la ora 17:50. Pe internet filmul va putea fi urmărit accesând linkul http://www.nasul.tv/live/

Pe facebook, evenimentul poate fi gasit aici.

Documentarul “Free China: Curajul de a Crede”, distins cu 6 premii internaţionale, este regizat de Michael Perlman, realizatorul filmului “Tibet: Dincolo de Frică” şi co-produs de televiziunea NTD din New York.

Filmul examinează gravele încălcări ale drepturilor omului din China prin poveştile remarcabile ale lui Jennifer Zeng, fostă membră a Partidului Comunist şi a doctorului Charles Lee, un om de afaceri chinez-american, care împreună cu sute de mii de alţi chinezi de rând au fost privaţi de libertate şi torturaţi pentru credinţele lor spirituale.

Tema muzicală a filmului, interpretată de Q'orianka Kiltcher, protagonista din filmul Pocahontas, a câştigat premiul "Cel mai bun soundtrack pentru filme documentare" şi a primit recunoaştere specială la Hollywood Music în cadrul Media Awards.

Programul difuzării internaţionale a filmului poate fi găsit aici:

http://bit.ly/FB_BroadcastTimes

NY Channel:: Joi. 21.07 - 07:45 am, sâmbătă 23.07 – 16:00

West Coast US Channel - joi 21.07 - 07:30 am, sâmbătă 23.07 -1: 55pm

China Channel: Joi. 21.07 - 07:30 am, sâmbătă 23.07 – 10:00 am, duminică 24.07 - 17:25

Europa Channel: Joi. 21.07 - 01:30, sâmbătă 23.07 – 14:00

Potrivit producătorilor, pe media socială filmul poate fi promovat folosind # BreakThroughTheFireWall # HelpFreeChina!

Mai multe amănunte pe www.FreeChinaMovie.com