Fetiţă de 8 ani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi / UPDATE: Autorul crimei, prins de poliţie. S-au tras focuri de armă

Maria Silvia - fetiţă de 8 ani găsit decedată (stiri.botosani.ro)
Andrei Pricopie
25.05.2024
Se încarcă player-ul...

UPDATE. Autorul crimei de la Albeşti a fost prins de forţele de ordine.

"În urmă cu puţin timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat şi prins de către poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, în vegetaţia din apropierea acesteia. (...) A fost prins şi imobilizat. Au fost trase două focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau alte pagube", a anunţat o reprezentantă a poliţiei.

Copila a fost violată înainte de a fi ucisă.

Autorul crimei este chiar unchiul fetei, un bărbat în vârstă de 32 de ani.

Autorul crimei de la Albeşti: A omorât o fetiţă de 8 ani
Autorul crimei de la Albeşti: A omorât o fetiţă de 8 ani

Vorbind cu presa locală, bărbatul a admis crima şi a dat vina pe alcool pentru faptele lui.

* * *

O fetiţă în vârstă de 8 ani, Maria Silvia, a plecat de acasă spre o rudă din apropiere, vineri, în jurul orei 20:00, dar nu a mai ajuns la destinaţie. A fost dată dispărută iar căutările au început imediat.

A fost ulterior găsită în cursul nopţii, decedată, într-o lizieră de salcâmi, la marginea localităţii de domiciliu, satul Jijia, comuna Albeşti.

"Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră.

Beneficiem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava şi al poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor