Fenomen bizar deasupra deşertului Arizona. Un videoclip devine viral

UFO
UFO (Mauricio Morales)

Un video postat pe Facebook de Mauricio Morales din Phoenix, Arizona, a strâns peste 2.200.000 de vizualizări şi a stârnit o mare de comentarii. Nu, în film nu apare vreun actor celebru sau vreo divă pop, ci câteva obiecte zburătoare neidentificate.

Morales a observat/filmat obiectele zburătoare în timp ce conducea îndreptându-se spre Phoenix. Observând o lumină portocalie ce zbura în faţa lui, omul a tras pe dreapta, şi-a scos camera şi tripodul.

"Am tras imediat pe dreapta şi am fixat camera pe tripod. La Sud-Vest de mine, am observat şase lumini portocaliu-roşiatice plutind pe cer. Unele dintre lumini păleau pentru a străluci din nou, în timp ce altele doar pluteau uşor. Am făcut fotografii şi un video, iar după 15 minute obiectele au dispărut", scrie autorul videoului.

UFO
UFO (Mauricio Morales)

Presa locală ar fi scris că luminile strălucitoare filmate de Morales ar fi fost parte a unui meteorit, însă autorul videoului susţine că meteoritul a căzut cu 10 minute înainte ca fotograful să fi tras pe dreapta intrigat de luminile pe care le vedea pe cer.

Care este provenienţa obiectelor, nu se ştie. Unii s-au gândit automat la extratereştri, alţii au susţinut că este vorba de rachete de semnalizare folosite în aviaţia militară, alţii au opinat că luminile sunt prea strălucitoare pentru a fi vorba de rachete de semnalizare.

Au existat chiar şi glumeţi care n-au pierdut ocazia să spună că "este vina lui Trump", alţii care au glumit că, de fapt, nu Trump e de vină ci Obama. Cert este că filmuleţul şi pozele au devenit virale pe Facebook, iar pentru Morales experienţa a fost una cu totul unică.

"Indiferent despre ce a fost vorba, nu am mai văzut niciodată aşa ceva. A fost o experienţă supertare!", spune Morales.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură