Fenechiu, despre moţiunea simplă pe Educaţie: Aşteptăm să vedem dacă PDL are pe cineva care să o scrie

Epoch Times România
14.05.2012

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a susţinut, luni, că iniţiativa PDL de a depune moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Ioan Mang, este un drept constituţional, dar a arătat că aşteaptă să vadă dacă democrat-liberalii au pe cineva care să scrie acest document.

 

"Fantastic! Extraordinar! Este un drept extraordinar constituţional al lor. Aşteptăm dacă vor avea pe cineva care să scrie această moţiune", a spus Fenechiu, cu privire la anunţul PDL.

Întrebat dacă ministrul Educaţiei, Ioan Mang, ar trebui retras din Guvern, vicepreşedintele liberalilor nu a dorit să comenteze şi a arătat că acest subiect nu a fost discutat în şedinţele Biroului Politic Central şi Consiliului Naţional Executiv.

Partidul Democrat Liberal va iniţia o moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Ioan Mang, a anunţat, luni, preşedintele PDL, Emil Boc.

"PDL va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Ioan Mang, pentru plagiat. Moţiunea simplă va fi depusă în prima şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor", a declarat Emil Boc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor