FC U Craiova, victorioasă cu FC Voluntari în Cupa României

Gruparea pregătită de Nicolo Napoli s-a impus la scor minim în faţa ilfovenilor, joi seara, pe teren propriu, la Târgu Jiu, într-un meci din Grupa A a Cupei României la fotbal. Unicul gol al partidei a purtat semnătura lui Aurelian Chiţu.
FC U Craiova 1948 - FC Voluntari 1-0   (1-0),  în Grupa   A a Cupei României la fotbal.
FC U Craiova 1948 - FC Voluntari 1-0 (1-0),  în Grupa A a Cupei României la fotbal. (Fotbal Club Universitatea 1948/facebook)

FC U Craiova 1948 a câştigat cu scorul de 1-0 (1-0) duelul cu FC Voluntari din Grupa A a Cupei României la fotbal.

Unicul gol al partidei disputate pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu a fost înscris de Aurelian Chiţu, imediat după fluierul de start al centralului Szabolcs Kovacs (minutul 6).

Fiecare echipă şi-a trecut în cont câte o bară, oaspeţii prin George Merloi (58), iar gazdele prin Gabriel Iancu (73).

”Am făcut un joc bun, nu meritam să pierdem, am încercat să spargem apărarea foarte bună a Craiovei. Sunt supărat pentru că nu am egalat, dar şi pentru că am luat golul pe contraatac.

A trebuit să gestionez situaţia în vederea meciului de la Arad, de aceea am folosit jucători cu mai puţine minute.

Este foarte important să câştigăm ultimul meci cu Sepsi, pentru a mai spera la calificare”, a spus după meci tehnicianul voluntarilor Liviu Ciobotariu.

FC U Craiova venea după o remiză cu Dinamo în prima etapă a competiţiei (0-0), iar FC Voluntari trecuse de Unirea Slobozia (1-0), pe terenul celei din urmă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport