FC Braşov, echipa cu doi antrenori principali

(Shaun Botterill / Getty Images)
Bogdan Costea
18.09.2012

FC Braşov, una dintre echipele de tradiţie din Liga I la fotbal, are acum doi antrenori principali: Ionuţ Badea, care a pus anumite condiţii pentru a renunţa la postul său fără a da clubul în judecată, şi Viorel Hizo, pe care preşedintele Ioan Neculaie l-a anunţat deja ca înlocuitor al lui Badea. Paradoxal, marţi, ambii antrenori s-au prezentat la teren pentru a conduce antrenamentele, numai că, imediat, Viorel Hizo a părăsit Braşovul, supărat că cei din clubul ardelean nu au reuşit să rezilieze contractul cu fostul antrenor al formaţiei.

Patronul Ioan Neculaie a confirmat că Viorel Hizo nu a putut să îşi preia sarcinile la gruparea pe care o conduce. "Asta e, ce naiba să facem? Badea este antrenor, ăsta a plecat şi o să vedem ce se întâmplă. Dimineaţă a fost o situaţie delicată că s-au dus amândoi la antrenament. Hizo s-a supărat şi a plecat. Nu ştiu ce o să se întâmple şi nici dacă se întoarce Badea pe bancă...", a spus Ioan Neculaie.

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, anunţase că tehnicianul Ionuţ Badea este suspendat din funcţia de antrenor principal pe o perioadă nedeterminată până la rezilierea contractului.

Tehnicianul Ionuţ Badea a condus prima parte a antrenamentului echipei FC Braşov, deşi luni după amiază patronul Ioan Neculaie l-a prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă pe noul antrenor principal, Viorel Hizo.

Ionuţ Badea a declarat că pentru a-şi rezilia contractul cu gruparea ardeleană a cerut plata la zi a drepturilor sale plus patru salarii compensatorii. "Sunt la club şi aştept rezilierea contractului. Am cerut să fiu plătit la zi plus patru salarii compensatorii şi apoi pot pleca", a spus Badea.

După opt etape, FC Braşov ocupă locul 11, cu două victorii, trei egaluri şi tot atâtea înfrângeri. În ultima partidă, FC Braşov a pierdut, scor 1-2, meciul cu Ceahlăul, de la Piatra Neamţ.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor