Fotbal: Antrenorul echipei FC Braşov are probleme de lot înaintea meciului cu U Cluj

Epoch Times România
23.08.2012

Ionuţ Badea, antrenorul principal al echipei de fotbal FC Braşov, a afirmat că are multe probleme de lot, înaintea meciului de duminică în deplasare, cu Universitatea Cluj, în cadrul etapei a 6-a a Ligii I.

Tehnicianul braşovenilor a precizat că "formaţia noastră are probleme importante de efectiv. Florin Lazăr, Iulian Tameş, Cristi Ionescu, Velayos şi Buga acuză probleme medicale". Ionuţ Badea speră ca pană la ora partidei să poată recupera măcar câţiva jucători.

După cum informează site-ul oficial al clubului din Braşov, citat de Agerpres, pe lista indisponibililor se adaugă Olariu şi Madeira, jucători eliminaţi în meciul cu Astra şi care au primit câte o etapă de suspendare.

Pentru prima dată, însă, în echipa braşoveană ar putea apare noua achiziţie Georgian Păun. "Acesta are contractul înregistrat şi va putea juca în meciul de la Cluj. Singura problema în ceea ce-l priveşte pe Georgian Păun este aceea că el nu este pregătit încă să joace un meci întreg", a declarat Ionuţ Badea.

Antrenorul principal al formaţiei din Braşov a adăugat că "ne aşteaptă o partidă contra unei echipe care este în creştere de formă şi sunt convins că nu ne va fi deloc uşor".

Meciul Universitatea Cluj - FC Braşov va avea loc duminică, 26 august, pe "Cluj Arena" de la ora 19,00, fiind transmis de postul de televiziune Dolce Sport.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor