Fotbal: Ionuţ Badea (FC Braşov) vrea 7 puncte din următoarele 3 meciuri

(Julian Finney / Getty Images)
Epoch Times România
30.08.2012

Antrenorul principal al echipei FC Braşov, Ionuţ Badea, a declarat că doreşte ca jucătorii săi să obţină 7 puncte în următoarele 3 meciuri din Liga I de fotbal.

E vorba de jocurile cu Gaz Metan Mediaş (acasă), cu Ceahlăul Piatra Neamţ (în deplasare) şi cu FC Vaslui (acasă), despre care tehnicianul Ionuţ Badea a menţionat: "Ne gândim să acumulăm 7 puncte".

După cum informează site-ul oficial al clubului din Braşov, citat de Agerpres, Ionuţ Badea opina că meciul cu Gaz Metan se aunţă dificil. "Ne aşteaptă un meci cu o echipă în revenire de formă, dar noi sper să continuăm momentele bune avute la ultimul meci şi să ne apropiem victoria, deoarece cele 3 puncte sunt foarte importante pentru noi".

Ionuţ Badea este mulţumit de faptul că nu are probleme de lot, cu o singură excepţie: "În afara lui Mugurel Buga, a cărui revenire o aşteptăm cu toţii pentru că el a dovedit că este un jucător esenţial pentru noi în acest debut de sezon".

În programul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal, sâmbătă, 1 septembrie, va avea loc meciul FC Braşov - CS Gaz Metan Mediaş, de la ora 19,00. Jocul este transmis de Digi Sport.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor