Fanii aşteaptă prima evoluţie a Simonei Halep în circuit

Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Simona Halep/facebook)
Veronica Petrică
09.07.2020

După o lungă pauză impusă forţat de epidemia de virus Wuhan, campioana noastră, Simona Halep - care a câştigat două titluri de Mare Şlem la Roland Garros şi Wimbledon - se pregăteşte pentru a juca din nou tenis cu dăruirea caracteristică. Primul turneu la care va participa se păropfilează a fi cel de la Palermo în Italia, începând cu 3 august.

„Nu am luat o decizie definitivă în privinţa revenirii în circuit, dar sper să încep cu Palermo”, spunea Simona Halep la revenirea de la Winners Open de la Cluj Napoca.

În perioada în care a fost forţată să nu participe deoarece turneele au fost suspendate sau anulate din cauza răspândirii în întreaga lume a coronavirusului partidului comunist chinez, Simona şi-a revenit după accidentarea survenită după ultima competiţie, s-a relaxat şi s-a antrenat.

"Am stat două luni! Cea mai lungă pauză din viaţa mea. Nu există nicio şansă pentru mine să gătesc. Nicio şansă, trebuie să recunosc, e destul de greu şi nu prea înţeleg cum stă treaba, dar am încredere că voi învăţa până la urmă. Am făcut alte lucruri în această perioadă de pauză, am ascultat mai multă muzică, am citit câteva cărţi, am stat pe internet mai mult, lucruri normale", a declarat Simona Halep, pentru BBC, citată de Eurosport.

Ultima apariţie oficială a Simonei a fost în luna februarie la turneul de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.643.670 dolari. Simona Halep (28 ani, 2 WTA) a învins-o pe kazaha Elena Rîbakina (20 ani, 19 WTA), cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (7-5).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor