Facebook lansează o aplicaţie specială pentru urări de Revelion

Pagină de Facebook (Justin Sullivan / Getty Images)
Ioana Statescu
28.12.2012

Reţeaua de socializare Facebook va lansează zilele acestea o aplicaţie special concepută pentru noaptea de Revelion, care îi va ajuta pe cei peste un milliard de utilizatori activi ai celei mai populare reţele de socializare să le transmită urări celor dragi.

"Urează-le prietenilor tăi un an nou fericit cu un mesaj privat, care va fi livrat în Inbox-ul lor de Facebook, la miezul nopţii, în ziua de 31 decembrie", aşa descriu reprezentanţii Facebook noua aplicaţie, botezată "Midnight Message Delivery".

Utilizatorii pot pregăti astfel din timp mesajele de Anul Nou, fără a mai fi nevoiţi să butoneze telefoanele la trecerea dintre ani, urările fiind trimise automat de Facebook, la data de 1 ianuarie 2013, la ora 00.00, transmite gândul.info.

Utilizatorii de Facebook trebuie doar să acceseze pagina Facebook Stories şi să selecteze prietenii cărora vor să le transmită urările. Pentru început, doar 10 persoane pot fi selectate, însă, la o nouă accesare a Facebook Stories, mai pot fi aleşi încă 10 destinatari, anunţă presa internaţională.

Chiar dacă, ideea unei astfel de aplicaţii nu a fost primită bine de internauţi, unii dintre aceştia considerând că noul serviciu este doar o metodă de a trimite mesaje de tip Spam prietenilor de pe Facebook, accesibilitatea şi funcţionalitatea Midnight Message Delivery ar putea transforma aplicaţia într-unul dintre cele mai folosite programe din mediul online internaţional de Revelion.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor