EURO 2012: Berti Vogts, despre punctul forte al echipei germane

(NORBERTO DUARTE / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
03.06.2012

Berti Vogts, fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a Germaniei, consideră că triunghiul alcătuit la mijlocul terenului din jucătorii Mesut Oezil, Sami Khedira şi Bastian Schweinsteiger este cel mai bun din lume.

"Triunghiul nostru de la mijlocul terenului cu Oezil, Khedira şi Schweinsteiger este cel mai bun din lume", a declarat Berti Vogts, omul care a adus Germaniei titlul european în 1996, în competiţia din Anglia.

În viziunea sa, jucători ca Mesut Oezil (Real Madrid), Sami Khedira (Real Madrid) şi Bastian Schweinsteiger (Bayern Munchen) alcătuiesc punctul forte al naţionalei germane.

"Atunci când vom avea stabilitate defensivă, nimeni nu poate să ne învingă nici la EURO 2012, nici la Campionatul Mondial din 2014", a precizat Vogts, în cadrul unui interviu publicat duminică de cotidianul german Bild.

Fostul internaţional a mai spus: "Eu nu cunosc nicio echipă în lume care să joace cu un asemenea ritm şi cu o asemenea agresivitate cum avem noi".

Germania a pierdut cu 3-5 în faţa Elveţiei şi a învins cu 2-0 pe Israel, în două meciuri test înaintea începerii EURO 2012.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor