Elena Udrea (PDL): La Bucureşti vom avea cu siguranţă un parteneriat cu UNPR la alegerile locale

Epoch Times România
27.02.2012

Partidul Democrat Liberal va avea, cu siguranţă, la Bucureşti, un parteneriat cu Uniunea Naţională pentru Progresul României în ceea ce priveşte susţinerea reciprocă a candidaţilor la primăriile de sector, a declarat, luni, înainte de şedinţa BPN al PDL, Elena Udrea, preşedinte al Organizaţiei democrat-liberale din Capitală, vicepreşedinte al formaţiunii.

Ea a precizat că "lista candidaţilor PDL la primăriile de sector este definitivată", dar nu a dorit să anunţe numele candidaţilor.

"La Bucureşti vom avea cu siguranţă un parteneriat cu UNPR. UNPR are doi candidaţi la sectorul 2 şi sectorul 4, doi primari în funcţie foarte bine cotaţi (Neculai Onţanu şi Cristian Popescu Piedone - n.r.) care vor fi şi candidaţii la sectorul 2 şi la sectorul 4. Înţelegerea de la Bucureşti între PDL şi UNPR va fi în sensul susţinerii reciproce a candidaţilor la primării", a afirmat preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti.

Elena Udrea a spus că situaţia candidaturilor pentru primăriile din Bucureşti va fi, probabil, unul dintre subiectele aflate pe ordinea de zi a Biroului Permanent Naţional de luni.

Întrebată de presă dacă la BPN se va discuta despre un posibil parteneriat cu Partidul Noua Generaţie, condus de George Becali, în cadrul Mişcării Populare, Elena Udrea a declarat că Mişcarea Populară este un proiect la care PDL gândeşte în acest moment.

"La Bucureşti a fost discuţie nu despre Mişcarea Populară, ci despre o eventuală înţelegere pentru alegerile locale. Pentru susţinerea candidaţilor de primari ai PDL. Noi, astăzi, avem împreună cu PNG o majoritate în Consiliul General (CGMB - n.r.) de patru ani de zile. Am colaborat patru ani de zile. PNG ne-a susţinut în Consiliul General. Discuţiile sunt legate doar de Bucureşti şi vom vedea în viitor cum se vor concretiza", a precizat liderul democrat-liberalilor bucureşteni.

Surse democrat-liberale au susţinut, că cel mai probabil, la Primăria sectorului 1 candidatul democrat-liberalilor va fi Theodor Paleologu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor