Drulă: Şeful companiei de drumuri a comis "un fake news grosolan". E incredibil cum a putut minţi publicul

Cătălin Drulă
Cătălin Drulă (Facebook.com / Cătălin Drulă)

Directorul companiei de drumuri CNAIR, Narcis Neaga, se face responsabil de "un fake news grosolan" privind autostrada Lugoj-Deva, a acuzat luni, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Cătălin Drulă.

Reprezentantul USR a citat declaraţia şefului CNAIR de azi-dimineaţă: "[O nouă] alunecare de teren s-a produs în acelaşi loc ca precedenta. Cea de acum o lună fusese remediată de constructor. Ele au loc pe fondul unor ploi abundente, ploi de 45 de zile, fără precedent".

Care e însă realitatea, potrivit lui Cătălin Drulă:

1) Alunecarea iniţială nu a fost remediată de constructor.

2) Nu au avut loc ploi abundente, fără precedent, în ultimele 45 de zile. E o minciună sfruntată - vremea a fost mai degrabă uscată şi cu precipitaţii sub media anuală.

3) Nu s-a produs o nouă alunecare de teren. Zona afectată e aceeaşi, dar s-a început în sfârşit, după aproape 2 luni, degajarea materialului ceea ce evident duce la noi scurgeri.

"Este incredibil cum poţi minţi publicul în asemenea hal când lucrurile sunt verificabile uşor - aproape săptămânal sunt filmări din dronă făcute de pasionaţii din zonă. Scopul dezinformării: coaserea cu aţă albă a unei explicaţii privind eşecul de terminare a celor 100 km promişi de autostradă", a conchis Cătălin Drulă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne