Drulă: Peste 5.000 de dosare închise prin prescripţie, în doar un an. O amnistie mascată

Cătălin Drulă (Facebook/catalindrulausr)
Loredana Diacu
27.05.2024

Liderul USR, Cătălin Drulă, susţine că peste 5.000 de dosare au fost închise prin prescripţie într-un singur an şi aceasta reprezintă „o amnistie mascată” în urma căreia „au scăpat politicieni corupţi, proxeneţi, evazionişti”. Potrivit lui Drulă, "justiţia lui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu şi Alina Gorghiu funcţionează doar pentru borfaşi."

"L-am auzit pe Marcel Ciolacu spunând, zilele trecute, că în mandatul său 'justiţia funcţionează'. Funcţionează atât de bine încât ieri a fost suspendată decizia de recuperare a prejudiciului în cazul mogulului Dan Voiculescu, iar astăzi a fost eliberat fostul baron Radu Mazăre.

În doar un an, peste 5.000 de dosare erau închise prin prescripţie, conform informaţiilor din presă. Au scăpat politicieni corupţi, proxeneţi, evazionişti. O amnistie mascată.

Între timp, vedem dosare făcute la comandă pentru primarii USR, pentru Vlad Voiculescu şi candidaţi ai Dreptei Unite scoşi abuziv de pe buletinul de vot. O vedem şi pe Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei, în vacanţe pe plajă în Copacabana, Brazilia, alături de şefii parchetelor din România.

Asta e justiţia care 'funcţionează'. Să nu uităm: atunci când Stelian Ion a vrut să organizeze concursuri reale pentru şefia DNA şi a parchetelor, USR a fost dată afară de la guvernare. Şeful mafiei, Klaus Iohannis, nu a suportat să vadă cum USR începe reforma reală în Justiţie.

Mai este puţin şi scăpăm de Iohannis, PSD şi PNL. Trebuie doar să venim la vot pe 9 iunie. Este primul pas. Apoi mergem la victorie la prezidenţiale şi parlamentare", scrie Cătălin Drulă, pe Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor