Dragnea se dezlănţuie: Protestatari drogaţi, propagandă finanţată prin criptomonezi şi miliardari străini planetari

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat acuzaţii grave în direcţia mişcării "anarhiste" rezist, care ar fi finanţată de "miliardari străini care se cred dumnezei planetari".
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Nemulţumit de protestele de stradă şi "propaganda uriaşă pe reţelele de socializare", preşedintele PSD Liviu Dragnea le-a adresat o serie de întrebări, duminică, la Consiliul Naţional al PSD, şefului SRI Eduard Hellvig, şefului SIE Gabriel Vlase şi procurorului general Augustin Lazăr cu privire la "mişcările anarhiste".

"Vreau să adresez nişte întrebări unor buni prieteni de-ai mei şi de-ai voştri. Lupta se duce nu numai pe culoarele instituţiilor, nu numai pe culoarele justiţiei, nu numai la Cotroceni, la Guvern, se duce şi în stradă. Şi cu protestatari de meserie, vorbesc de cei plătiţi, şi care sigur că antrenează şi câteodată manipulează şi cetăţeni de bună credinţă care cred în ceea ce spun sau pentru ce protestează.

Lupta se duce, de asemenea, cu o propagandă uriaşă pe reţelele de socializare, propagandă finanţată cu milioane de euro, cu criptomonezi transformate în cash, aşa cum spuneau cei de la rezist, cei care se droghează de la rezist, care vorbeau în acele înregistrări (publicate de Luju - n.r.). Acum probabil că dacă se droghează n-au de ce să fie anchetaţi pentru că ei au dreptul să facă asta şi chiar ar trebui încurajaţi şi, dimpotrivă, să li se creeze toate condiţiile pentru asta", a declarat Dragnea.

În acelaşi stil ironic, liderul PSD i-a luat la întrebări pe Hellvig, Vlase şi Lazăr.

"Şi acum pun câteva întrebări domnului Eduard Hellvig, fostul nostru coleg de mare caracter, de bună credinţă, un român. Domnul Gabriel Vlase, colegul nostru până mai ieri, tot aşa un bun coleg, mare patriot, domnului Lazăr care nu e colegul nostru, nici patriot nu ştiu dacă e, dar îi spun şi lui. Oameni buni, unde este patriotismul ofiţerilor şi procurorilor români care văd miliardari străini care se cred dumnezei planetari, care-i văd pe aceşti miliardari că finanţează în România mişcări anarhiste, acţiuni anarhiste, menite să dea peste cap ordinea constituţională, să răstoarne guverne şi să transforme România într-un maidan generalizat? Eu sunt absolut convins că voi primi răspunsul la aceste întrebări. S-ar putea să fie şi foarte nervoase. Dar întrebările rămân. O să vedem răspunsul. Nu mă interesează răspunsul scris, nici public, mă interesează şi cred că şi pe dvs. vă interesează şi pe români îi interesează dacă aceste instituţii acţionează româneşte", a precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne