Dragnea: Preşedintele va primi răspunsul după Comitetul Executiv Naţional al PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea urmează să anunţe, după şedinţa CExN, care va fi poziţia adoptată de partid în urma deciziei lui Iohannis de a respinge desemnarea în funcţia de premier a fostului ministru Sevil Shhaideh.
Liviu Dragnea (presedintele PSD)
Liviu Dragnea (presedintele PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

După şedinţa Comitetul Executiv Naţional, PSD va da un răspuns solicitării preşedintelui Klaus Iohannis privind nominalizarea unui alt premier, răspuns care va fi "într-un fel sau în altul", a anunţat, miercuri, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea.

"Vom avea o discuţie bună, deschisă, cinstită şi profundă în Comitetul Executiv Naţional pentru o variantă bună pentru români. Astăzi, după Comitetul Executiv Naţional, preşedintele o să primească răspunsul la solicitarea dumnealui, care va fi într-un fel sau în altul. Vom face ceva civilizat, că suntem oameni educaţi", a declarat Dragnea.

Liderul PSD susţine că nu a discutat cu preşdintele Iohannis şi, prin urmare, nu a aflat motivele din spatele deciziei sale de a respinge desemnarea lui Sevil Shhaideh în funcţia de premier.

"Nu am aflat, doar ce am văzut, în continuare, încercări disperate prin presa de propagandă să încerce să motiveze de ce preşedintele a refuzat-o pe doamna Shhaideh. Dacă vreo instituţie a statului român, în mod oficial, îşi asumă nişte informaţii pe care le-ar fi dat preşedintelui, aşa ceva comentez, altfel, nu", a precizat Dragnea.

Mai marii PSD se întrunesc miercuri, de la ora 16.00, în Comitetul Executiv Naţional, pentru a decide care va fi poziţia adoptată de partid în urma deciziei lui Iohannis de a respinge desemnarea în funcţia de premier a fostului ministru Sevil Shhaideh.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne