Dragnea nu renunţă. Vrea să revină pe scena politică într-un partid condus de Carmen Dan

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times Romania)

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, la DC News, că, după eşecul cu Alianţa Pentru Patrie, are în vedere un nou proiect politic, un partid care va fi condus de Carmen Dan, fostul ministru de Interne.

“Primul obiectiv este să conving acest popor român că se poate, că există o cale pentru ieşirea din această criză nenorocită, generată de actuala conducere a ţării, în frunte cu Iohannis şi Guvernul PSD - PNL - UDMR, să le arăt cum se poate şi ce beneficii sunt pentru fiecare dintre ei şi pentru ţară şi cum poate redeveni România o ţară cu adevărat suverană, păstrând toate relaţiile diplomatice şi economice pe care le are acum. Nu neapărat în acelaşi fel, adică nu din poziţia de slugă. Al doilea obiectiv e să conving românii că se poate mânca sănătos în România. O să încep, undeva în primăvară, să prezint săptămânal câte o reţetă”, a precizat fostul social-democrat.

Întrebat cu ce partid ar dori să îşi îndeplinească aceste obiective, Dragnea a susţinut că va fi o formaţiune politică unde “preşedinte va fi Carmen Dan”.

“Din mai multe motive: preşedinte trebuie să fie un om în care eu am încredere totală din punctul de vedere al patriotismului, al onestităţii, al capacităţii de a înţelege un program de guvernare şi de a-l pune în practică şi al capacităţii de a putea să discute cu oamenii. Este o variantă Partidul România Suverană”, a continuat el.

Totodată, Dragnea a declarat că, în cazul în care Partidul România Suverană va rămâne în vigoare, dacă va fi funcţional în continuare, “se va merge cu el”, adăugând că mai sunt şi alte variante de partide.

“Sigur că e important partidul, dar, vă spun cu toată tăria, cel mai important e programul”, a mai precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne