Dragnea, noul preşedinte al Camerei Deputaţilor

Dacă tot nu a putut fi premier, liderul PSD Liviu Dragnea s-a mulţumit cu funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

UPDATE. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost ales miercuri, cu 216 voturi "pentru" şi 101 "împotrivă", preşedinte al Camerei Deputaţilor.

* * *

Liderul PSD Liviu Dragnea - care a fost nevoit să renunţe la mult râvnita funcţie de premier al României - ar putea fi următorul preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Întrebat de jurnalişti despre posibilitatea de a ocupa funcţia de preşedintele al Camerei Deputaţilor, liderul PSD a precizat că probabil va accepta această "propunere" pe care i-au făcut-o "insistent" colegii săi.

"După ce terminăm această conferinţă de presă, o să am o discuţie foarte serioasă cu colegii mei, recunosc că mi s-a făcut insistent această propunere de către colegii mei.

Acum trebuie să decid eu, probabil că da. Dar vreau să mă gândesc foarte serios pentru că vreau să îmi dau seama care este poziţia din care eu să mă asigur că Guvernul şi Parlamentul duc la capăt un program de guvernare", a declarat Dragnea, citat de News.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne