Dragnea, mişcare strategică: Cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare

Ce alte proiecte vor fi adoptate în sesiunea extraordinară convocată de Liviu Dragnea în afară de cel anunţat deja public care vizează trecerea ELCEN în administrarea primăriţei Gabriela Firea? Asta este întrebarea pe care cu siguranţă mulţi şi-o ridică după anunţul liderului PSD.
Preşedintele PSD Liviu Dragnea
Preşedintele PSD Liviu Dragnea (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Pe ordinea de zi a Biroului permanent al Camerei Deputaţilor de miercuri se află scrisoarea preşedintelui PSD Liviu Dragnea prin care se solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare în perioada 2-4 august, reiese dintr-un comunicat de presă remis sâmbătă de acest for.

"Aş prefera să fim informaţi din timp, atât noi, ca partid de opoziţie, cât şi cetăţenii care sunt afectaţi de reglementările care urmează a fi dezbătute şi adoptate care sunt aceste reglementări, să nu ne trezim pe nepusă masă cu cine ştie ce năzdrăvănie scoasă ca un iepure din joben de PSD", a reacţionat preşedintele PNL Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Solicitarea lui Dragnea vine după ce premierul Mihai Tudose a anunţat că "este posibil să avem o sesiune extraordinară pentru a rezolva situaţia ELCEN".

Potrivit premierului, în cazul sesiunii extraordinare s-ar putea să mai fie dezbătute şi alte aspecte, însă nu este vorba de Fondul Suveran de Investiţii.

La rândul lor, liberalii au solicitat conducerii Camerei Deputaţilor convocarea unei sesiuni extraordinare pentru audierea ministrului de Finanţe, Ionuţ Mişa, pe tema "dezastrului arătat de execuţia bugetară", precum şi a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, pentru a încerca să-l determine să atace la Curtea Constituţională ordonanţa privind taxarea suplimentară a contractelor part-time.

În plus, PNL vrea să fie numit şi un nou Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne