Dragnea i-a anunţat candidatura lui Ponta la parlamentare

Fostul premier şi lider al PSD, Victor Ponta, va candida pentru un nou mandat de parlamentar, a anunţat şeful social-democraţilor Liviu Dragnea.
Declaraţii de presă la sediul PSD 1. În imagine, Liviu Dragnea şi Victor Ponta
Declaraţii de presă la sediul PSD 1. În imagine, Liviu Dragnea şi Victor Ponta (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
18.01.2016

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avut luni o discuţie cu Victor Ponta, la finalul căreia a anunţat că fostul premier va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD, la Gorj.

"Nu pleacă din PSD Victor Ponta, nu îşi face alt partid. Fundaţia este o acţiunea a lui, în care eu îl sprijin. În ceea ce priveşte implicarea în activitatea partidului, normal că este dispus să se implice, va sprijini partidul în perioada în care va fi în ţară. Va participa la orice şedinţă a BPN. În ceea ce priveşte candidatura la Parlament, va candida pe listele PSD, la Gorj. Fundaţia de care s-a tot vorbit este o structură care va avea foarte multă activitate externă şi este firesc să plece din ţară mai des. (...)

Orice coleg e liber să se alăture la fundaţie, cu condiţia să nu afecteze activitatea pe care o are în partid. Va fi o fundaţie în afara partidului, nu are niciun fel de legătură cu partidul. A fost o perioadă întreagă în care şi eu şi el vedeam la televizor afirmaţii că această fundaţie este un vehicul politic. Nu a fost şi nu este un vehicul politic. Culmea era că noi eram lămuriţi între noi, dar vedeam la TV că nu suntem lămuriţi", a explicat Liviu Dragnea, citat de b1.ro.

Potrivit şefului PSD, Victor Ponta nu doreşte să se lanseze în cursa pentru şefia Primăriei Capitalei cum de altfel nu doreşte să ocupe nicio funcţie de conducere în partid.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor