Dragnea, despre acuzaţia că l-a sponsorizat pe Băsescu: "Este o minciună!"

Acuzat că i-a sponsorizat campania lui Băsescu din 2009 cu bani sifonaţi prin Teldrum, Dragnea cataloghează afirmaţia drept o minciună sfruntată.
Liviu Dragnea, viceprim-ministru
Liviu Dragnea, viceprim-ministru (Epoch Times România)

Acuzat de fostul şef PSD Teleorman că l-ar fi sponsorizat, în campania electorală pe Traian Băsescu, Liviu Dragnea susţine că declaraţiile fostului lider social-democrat sunt "o minciună sfruntată", relatează Agerpres.

"Este o minciună. Orice om cu scaun la cap din România, care ştie relaţiile mele cu domnul Traian Băsescu şi care bănuiesc că ştie că am condus campania pentru referendum împotriva lui Traian Băsescu, înţelege că asta e o minciună sfruntată. (...) Despre campania domnului Traian Băsescu, cei care verifică finanţările de campanie trebuie să spună cine l-a finanţat. Eu sub nicio formă", a declarat Liviu Dragnea, sâmbătă, la Iaşi, în replică la afirmaţiile făcute, zilele trecute, într-o emisiune la Realitatea TV de fostul preşedinte al Organizaţiei PSD Teleorman, Teodor Niţulescu.

Reamintim că, aflat la un pas de a deveni preşedinte al celui mai mare partid din România - PSD - Liviu Dragnea a intrat puternic în vizorul Realitatea.net, post ce a lansat o campanie de dezgropare a scheletelor din "dulapurile" liderului social democrat.

După ce miercuri, la emisiunea lui Rareş Bogdan, un apropiat al baronului PSD a vorbit despre fraudarea referendumului din 2012, dezvăluind că unui martor în dosar i s-a promis 100 de mii de euro pentru a-şi retrage denunţul împotriva lui Liviu Dragnea, joi, la acelaşi Rareş Bogdan, Dragnea a fost acuzat de Teodor Niţulescu că a sifonat 1 miliard de euro prin celebra Teldrum. Mai multe informaţii pe acest subiect, puteţi accesa aici

Acelaşi Niţulescu, fost lider al PSD Teleorman, a afirmat că Liviu Dragnea i-a sponsorizat campania din 2009 a fostului şef de stat, Traian Băsescu, cu banii din Teldrum.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne