Dr Brădişteanu: Recuperarea lui Duckadam ar putea dura câteva săptămâni

Epoch Times România
26.09.2012

Recuperarea lui Duckadam ar putea dura câteva săptămâni a declarat marţi seara dr. Şerban Brădişteanu, şeful echipei de medici care l-a operat pe fostul portar al Stelei.

El a spus că operaţia a fost "una foarte dificilă" explicând că a fost nevoie să fie scoase "toate improvizaţiile care au fost făcute la nivelul membrului superior".

"A fost foarte dificilă anatomia pentru că era un anevrism gigant. (...) A fost o operaţie dificilă pentru că a trebuit făcută din aproape în aproape" a subliniat dr. Brădişteanu adăugând că în plus "au fost şi nişte stenturi traumatizante puse în poziţii nepotrivite" care au trebuit scoase.

Medicul a arătat recuperarea ar putea dura săptămâni dar că aceasta depinde şi de evoluţia pacientului: "Sper să se recupereze rapid pentru că este un sportiv foarte musculos şi cu un moral neaşteptat de bun. (...) Va trebui să urmeze tratament cu anticoagulante, va trebui să scadă colesterolul şi, în plus, are şi un diabet de tip doi care va trebui tratat", a mai spus medicul.

Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine al clubului Steaua, a fost operat, marţi, la Spitalul Floreasca, pentru anevrism la braţ, intervenţia chirurgicală încheindu-se după aproape nouă ore.

Duckadam a fost internat săptămâna trecută la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în Departamentul de chirurgie cardiovasculară, condus de prof. Şerban Brădişteanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor