DNA continuă audierile în cazul fostului premier Adrian Năstase

Direcţia Naţională Anticorupţie continuă audierile în dosarul privind punerea în executare a mandatului în cazul fostului premier Adrian Năstase.
Tribunalul a stabilit că Năstase poate executa pedeapsa (MUGUR VARZARIU / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
26.06.2012

Direcţia Naţională Anticorupţie continuă audierile în dosarul privind punerea în executare a mandatului în cazul fostului premier Adrian Năstase.

La sediul DNA ar urma să se prezinte, potrivit unor surse judiciare, şi şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, pentru a fi audiat în calitate de martor.

Procurorii DNA i-au audiat, marţi, pe medicii Ioan Lascăr şi Şerban Brădişteanu, ultimul dintre ei în calitate de învinuit de favorizarea infractorului săvârşită în legătură directă cu fapte de corupţie.

De asemenea, la DNA s-au mai prezentat şi adjuncţii şefului Poliţiei Române, Gheorghe Dumitru şi Nicolae Marinescu, pentru a da declaraţii în calitate de martori.

Direcţia Naţională Anticorupţie a confirmat marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală faţă de trei ofiţeri de poliţie şi faţă de medicul Şerban Brădişteanu, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de favorizare a infractorului săvârşită în legătură directă cu fapte de corupţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor