Dinamo Bucureşti, schimbări majore în lot după venirea lui Mircea Rednic

Clubul din capitală, aflat în plină luptă pentru evitarea retrogradării, va intra într-o perioadă de reformare, noul tehnician având în plan să renunţe din iarnă la nouă jucători.
Antrenorul român Mircea Rednic. (John Thys / EuroFootball / Getty Images)
Marius Drăgoi
24.10.2018

După remiza grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare cu Dunărea Călăraşi (1-1) din etapa a 12-a a Ligii I, proaspătul tehnician venit să ajute pe dinamovişti de la retrogradare, nemulţumit de evoluţia unora dintre elevii săi, a transmis conducerii clubului o listă cu jucătorii pe care nu-i mai vrea din iarnă.

Astfel, Mircea Rednic, după doar o săptămână de când a preluat frâiele Alb-Roşilor, acesta precedându-l pe fostul internaţional Claudiu Niculescu, a hotărât să împrospăteze lotul cu străini liberi de contract.

Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor fotbaliştii intraţi pe lista neagră a fostului internaţional sunt Jaime Penedo, Mihai Popescu, Teddy Mezague, Georgios Katsikas, Vlad Olteanu, Sergiu Popovici, Tomislav Gomelt, Danijel Subotici şi Mircea Axente.

Dinamoviştii ocupă în prezent locul 12 în clasamentul Ligii I, aflându-se în acest moment la şase meciuri consecutive fără victorie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor