Dezvăluiri: 6 milioane de euro din datoria PSD au mers către firma unui fost consilier al Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Facebook)

Surse din PSD au declarat, pentru G4Media.ro, că din totalul datoriilor partidului către firmele şi consultanţii angajaţi în campania prezidenţială, adică 15 milioane de euro, aproximativ 5,9 milioane reprezintă o datorie către firma lui Anton Pisaroglu, fost consilier al Vioricăi Dăncilă la Guvern şi şeful echipei de consultanţi a PSD pe durata campaniei.

Preşedintele interimar al social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat că partidul îşi va onora toate datoriile. Totuşi, Ciolacu a evitat să confirme faptul că suma totală de restituit s-ar ridica la 15 milioane de euro.

“Nu ştiu această sumă, nu o am scrisă pe o hârtie. PSD şi-a asumat candidatul, deci şi-a asumat şi cheltuielile. Nu sunt cheltuieli care depăşesc imaginaţia”, a mai precizat Ciolacu.

În ceea ce îl priveşte pe Anton Pisaroglu, acesta a fost şef de securitate şi consilier la firmele lui Frank Timiş şi Dragoş Dobrescu şi, ulterior, a intrat în domeniul consultanţei politice. De asemenea, Pisaroglu a devenit partenerul lui Alan Blaine Stone, fondator şi fost CEO al firmei americane de apărare Circinus Defense LLC, dar şi al lui Marshall Comins, un consultant politic cu proiecte în Rusia.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne