Deputat PSD acuzat că ar fi avut relaţii sexuale cu un minor, exclus din partid. Lider USR: Ciolacu, ai de gând să faci ceva?

Aurel Bălăşoiu
Aurel Bălăşoiu (Facebook / aurel.balasoiu.16)

Deputatul PSD Aurel Bălăşoiu a fost exclus din partid după ce acesta a fost acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor. Vicepreşedintele USR Ionuţ Moşteanu a declarat că social-democratul ar trebuit “să ajungă imediat în faţa procurorilor” şi că excluderea acestuia din PSD nu e “suficientă”.

“Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu.

De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine”, se arată în anunţul postat pe Facebook de PSD cu privire la excluderea lui Bălăşoiu.

Întregul scandal a început în momentul în care în presă au fost publicate fotografii în care deputatul PSD este văzut într-o cameră aparent de hotel, aproape complet dezbrăcat, alături de un tânăr, despre care se spune că ar fi minor.

Într-un interviu cu reporterii de la Gândul, Bălăşoiu a negat acuzaţiile că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor.

“Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc!”, a afirmat deputatul.

De asemenea, surse din lumea politică au mărturisit pentru Gândul că deputatul social-democrat este implicat într-un scandal sexual monstruos.

Din 2004 şi până în prezent, Bălăşoiu, în vârstă de 62 de ani, a fost primar al comunei Rociu din judeţul Argeş. Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii Piteşti. Este la primul mandat de deputat de Argeş.

În CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Bălăşoiu se descrie ca fiind “o persoană sociabilă şi responsabilă în activitatea desfăşurată, un puternic om de administraţie ce a avut mereu o colaborare impecabilă cu instituţiile locale, judeţene şi naţionale, un bun agricultor şi crescător de animale”.

La rândul său, vicepreşedintele USR Ionuţ Moşteanu a avut o intervenţie dură pe acest subiect, susţinând că excluderea lui Bălăşoiu din PSD nu este suficientă şi că acesta ar trebui să ajungă pe mâna procurorilor.

Tototdată, Moşteanu a susţinut, pe pagina sa de Facebook, că, “în PSD Argeş este al doilea astfel de caz în doar ultimele luni, după ce alt primar, Mihai Georgescu din Călineşti, şi-a folosit abuziv funcţia în scopuri sexuale”.

În continuare, redăm mesajul integral al lui Moşteanu:

Astăzi un deputat PSD de Argeş, Aurel Bălăşoiu, a fost exclus din PSD după ce în presă au apărut imagini cu el întreţinând raporturi sexuale cu un minor.

Degradarea morală a PSD e completă. Aceşti ‘socialişti’ cu milioane de euro în conturi care se pretind marii apărători ai celor mai vulnerabili în timp ce îi fură, parlamentari care poartă un stindard al moralităţii în timp ce comit fapte abominabile.

Deputatul PSD a fost exclus din partid. Însă nu e suficient.

În PSD Argeş este al doilea astfel de caz în doar ultimele luni, după ce alt primar, Mihai Georgescu din Călineşti, şi-a folosit abuziv funcţia în scopuri sexuale.

Şi să ne aducem aminte de Negoiţă. Ce s-a mai întâmplat cu dosarul ‘Sex cu minore’, în care era implicat? Poate ne spune Nicolae Bănicioiu, şi el audiat.

Prea mult timp, PSD a tolerat astfel de cazuri. A permis şi încurajat astfel de practici prin închiderea ochilor.

Marcel Ciolacu, ai de gând să faci ceva?

Deputatul PSD de Argeş trebuie să ajungă imediat în faţa procurorilor. Aici e vorba de un caz penal. Dacă nu îşi dă demisia, USR va vota de îndată ridicarea imunităţii parlamentare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne