Depeche Mode va concerta în România

(photos.com)
Ioana Statescu
23.10.2012

Fanii formaţiei Depeche Mode se vor bucura la auzul veştii că formaţia lor preferată va reveni în România. Trupa Depeche Mode revine la Bucureşti, pentru a susţine un concert pe 15 mai 2013, pe Arena Naţională, în cadrul noului ei turneu european.

Potrivit organizatorilor, biletele se vor pune în vânzare online, începând cu data de 29 octombrie, ulterior fiind disponibile şi în magazinele de specialitate.

Partea europeană a noului turneu mondial al formaţiei Depeche Mode va debuta pe 7 mai, la Tel Aviv şi se va încheia la Minsk, pe 29 iulie, anunţă site-ul stirileprotv.ro. Înainte de concertul de la Bucureşti, Depeche Mode va concerta la Atena (10 mai) şi Sofia (12 mai), iar după concertul din capitală, trupa va cânta la Istanbul, pe 17 mai, la Belgrad, pe 19 mai şi la Budapesta, pe 21 mai.

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc marţi, la Paris, membrii formaţiei au anunţat că aceste concerte vor avea loc numai pe stadioane, însă nu pot oferi încă detalii cu privire la turneul european pe care îl vor începe pe 7 mai 2013, la Tel Aviv. În plus, muzicienii au declarat că înregistrările pentru acest album s-au încheiat vineri, că nu au ales încă titlul materialului discografic şi că nici nu cunosc data lansării.

Este pentru a doua oară când Depeche Mode concertează la Bucureşti, după show-ul susţinut în vara anului 2006.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 32 de ani şi care însumează până în prezent 12 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

Referindu-se la felul în care s-au schimbat în cei 32 de ani de când sunt împreună, cei trei membri ai Depeche Mode au declarat, în cadrul conferinţei de presă, că timpul nu a schimbat prea multe în ceea ce îi priveşte. "Ne cunoaştem doar mai bine. Ne ştim slăbiciunile, dar nu putem spune că s-a schimbat prea mult", a declarat Martin Gore.

"Dacă eşti într-o relaţie cu cineva de 32 de ani, există suişuri şi coborâşuri, dar muzica ne-a adus mereu la un numitor comun. Mai mult de jumătate din vieţile noastre le-am petrecut în studio, împreună", a adăugat Dave Gahan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor