Dăncilă îşi face anti-campanie electorală. Valuri de ironii după o fotografie postată pe Facebook

foto
foto (Dragos Vasile, Facebook)

Prezidenţiabila PSD-ului, Viorica Dăncilă, a reuşit din nou să genereze valuri de ironii pe Facebook, după ce a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu ea şi câţiva lideri PSD urmărind meciul de fotbal România-Suedia de vineri seară.

Ceea ce ex-premierul n-a remarcat în fotografia postată, însă românii da, a fost faptul că biblioteca de lângă televizor era goală-goluţă, în ea ne-existând nici măcar o singură carte.

"Mă uit la poza asta şi, observând biblioteca, mă întreb, dintre cărţile de pe rafturi... care o fi preferata doamnei?" o ironiza aşadar cunoscutul poliţist Marian Godină pe Viorica Dăncilă.

Iată şi câteva imagini apărute rapid după ce prezidenţiabila PSD şi-a făcut anti-campanie electorală în timpul meciului.

foto
foto (Facebook, Irina Diaconu)

foto
foto (Facebook, Adrian Georgescu)

foto
foto (Facebook)

foto
foto (Dragos Vasile, Facebook)

foto
foto (Spune NU coruptilor)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne