Dan Barna, desemnat candidatul Alianţei USR-PLUS 2020 pentru Cotroceni - surse

Dan Barna
Dan Barna (Epoch Times România)

Liderul USR, Dan Barna, a fost desemnat vineri candidatul comun al Alianţei 2020 pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă în timp ce Dacian Cioloş va fi candidatul pentru funcţia de premier, au declarat surse participante la negocierile dintre cele două partide pentru G4Media.ro.

Cele două formaţiuni au încheiat vineri negocierile pentru încheierea alianţei politice vizând participarea comună la toate alegerile care vor urma în perioada următoare: prezidenţiale, locale şi parlamentare, au mai explicat sursele citate.

„L-am felicitat deja pe Barna pentru că e candidatul Alianţei la prezidenţiale, nu doar al USR”, a precizat unul dintre participanţii la discuţii.

Acordul Alianţei nu prevede şi împărţirea efectivă a locurilor pe liste nici la locale, nici la parlamentare, urmând ca acest lucru să fie făcut în proximitatea fiecărei runde de alegeri.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne