Cupa României. Chindia Târgovişte victorioasă în faţa celor de la FC Hermannstadt, după loviturile de departajare

Formaţia târgovişteană s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei în urma succesului înregistrat în faţa celor de la FC Hermannstadt cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, după ce iniţial, la capătul celor nouăzeci de minute regulamentare, respectiv prelungiri, scorul a fost egal, 1-1.
Chindia Târgovişte - FC Hermannstadt 4-2, după loviturile de departajare, în primul meci din   şaisprezecimile Cupei României.
Chindia Târgovişte - FC Hermannstadt 4-2, după loviturile de departajare, în primul meci din şaisprezecimile Cupei României. (FC Chindia Târgovişte/facebook)

Chindia Târgovişte a obţinut biletele pentru optimile de finală ale Cupei României la fotbal după ce a dispus de FC Hermannstadt, vineri seara, la Giurgiu, în primul meci din şaisprezecimile de finală.

Câştigătoarea a fost decisă la loviturile de departajare, după ce la finalul celor 90 de minute, cât şi după prelungiri, scorul final a fost 1-1.

Sibienii au fost cei care au deschis primii scorul prin Jo Santos (41), din lovitură liberă, pentru ca gruparea pregătită de Emil Săndoi să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj după doar două minute de la reluarea jocului, prin Cristian Cherchez (43), cu un şut din colţul careului de şaisprezece metri.

De menţionat cele două cartonaşe roşii primite de malianul Fomba (80), de la Chindia, şi de brazilianul Romario Pires (90), de la FC Hermannstadt.

Au executat în ordine loviturile de departajare: Lucian Buzan 0-0 (ratare - apără Dinu Moldovan), Daniel Popa 1-0 (gol), Bright Addae 1-0 (ratare - apără Dinu Moldovan), Cristian Neguţ 2-0 (gol), Alexandru Vodă 2-1 (gol), Paul Iacob 3-1 (gol), Fabio Fortes 3-2 (gol), Mihai Neicuţescu 4-2 (gol).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport