Cupa României. Universitatea Craiova s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei

Gruparea din Bănie a surclasat la scor uriaş formaţia de liga a treia Progresul 1944 Spartac Bucureşti, rezultat final 5-0 (3-0), vineri seara, pe Stadionul 'Ion Oblemenco', partidă din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei României la fotbal.
(Universitatea Craiova/facebook)

Universitatea Craiova a obţinut o frumoasă victorie, vineri seara, pe teren propriu, în şaisprezecimilor de finală ale Cupei României la fotbal.

Jucătorii pregătiţi de Corneliu Papură a punctat de cinci ori în poarta celor de Progresul 1944 Spartac Bucureşti, succes ce le asigură prezenţa în faza superioară a competiţiei. Pentru olteni au marcat Ivan Mamut (29, 84), Ovidiu Bic (35), Reagy Ofosu (45) şi Mihai Bălaşa (57 - penalty).

"E bine că am câştigat la un scor destul de bun. Am început mai greu jocul după care ne-am intrat într-un ritm bun am reuşit să punem presiune pe adversar şi am reuşit să înscriem.", a spus Corneliu Papură, după meci.

De menţionat că Universitatea a evoluat în tricouri speciale la acest meci, cu chipul fostului mare fotbalist argentinian Diego Armando Maradona pe piept, în semn de omagiu, după decesul acestuia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport