Cum reuşeşte campioana Iga Swiatek să îşi realizeze un brand personal aparte

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek.
Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek. (WTA/facebook)

Campioana poloneză Iga Swiatek, numărul 1 mondial în tenisul feminin, încearcă să îşi formeze o identitate proprie, fără a copia un anumit stil de a fi.

Ca lider WTA, foarte multe personalităţi şi companii se focusează asupra apariţiilor şi comportamentului lui Swiatek, astfel încât aceasta este atentă să îşi formeze un brand personal aparte.

Swiatek doreşte astfel să atragă atenţia asupra diferitelor probleme pe care vrea să le scoată în evidenţă, ea abordând diverse subiecte, unele dintre ele fiind tabu până acum câţiva ani, potrivit Eurosport.

În ceea ce priveşte identitatea aparte, Iga a spus:

"Sunt doar eu, într-un mod autentic, şi văd că este ceva care funcţionează, din moment ce oamenii îmi apreciază onestitatea, ştiu că sunt o persoană autentică. Nu caut să fiu o altă persoană, nu am o soluţie magică pentru asta.

Poate că există oameni care se pot identifica cu mine pentru că şi ei sunt introvertiţi. Nu toţi suntem extrovertiţi, există un loc pentru toată lumea pe pământ", a declarat Iga Swiatek, citată de Punto de Break.

"Ceea ce ne dorim să realizăm prin munca noastră cu Iga este să căutăm excelenţa fără să ne folosim energia pentru ceva în care nu avem niciun fel de influenţă. Obiectivul este de a o prioritiza şi de a-i crea o identitate", a declarat psihologul lui Swiatek, Daria Abramowicz.