Cum reuşeşte campioana Iga Swiatek să îşi realizeze un brand personal aparte

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek.
Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek. (WTA/facebook)

Campioana poloneză Iga Swiatek, numărul 1 mondial în tenisul feminin, încearcă să îşi formeze o identitate proprie, fără a copia un anumit stil de a fi.

Ca lider WTA, foarte multe personalităţi şi companii se focusează asupra apariţiilor şi comportamentului lui Swiatek, astfel încât aceasta este atentă să îşi formeze un brand personal aparte.

Swiatek doreşte astfel să atragă atenţia asupra diferitelor probleme pe care vrea să le scoată în evidenţă, ea abordând diverse subiecte, unele dintre ele fiind tabu până acum câţiva ani, potrivit Eurosport.

În ceea ce priveşte identitatea aparte, Iga a spus:

"Sunt doar eu, într-un mod autentic, şi văd că este ceva care funcţionează, din moment ce oamenii îmi apreciază onestitatea, ştiu că sunt o persoană autentică. Nu caut să fiu o altă persoană, nu am o soluţie magică pentru asta.

Poate că există oameni care se pot identifica cu mine pentru că şi ei sunt introvertiţi. Nu toţi suntem extrovertiţi, există un loc pentru toată lumea pe pământ", a declarat Iga Swiatek, citată de Punto de Break.

"Ceea ce ne dorim să realizăm prin munca noastră cu Iga este să căutăm excelenţa fără să ne folosim energia pentru ceva în care nu avem niciun fel de influenţă. Obiectivul este de a o prioritiza şi de a-i crea o identitate", a declarat psihologul lui Swiatek, Daria Abramowicz.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport