Culmea furtului. Un sucevean a furat capacele de la roţile maşinii de Poliţie

. (Screenshot)
Ana Ion
06.10.2022

Autospeciala postului de poliţie din comuna Udeşti, judeţul Suceava, o Dacia Logan, a rămas fără capacele ornamentale ale roţilor după ce au fost furate de un cetăţean din Bosanci căruia capacele i-au făcut cu ochiul, relatează Monitorul de Suceava.

Furtul a fost comis pe 1 octombrie, în jurul orei 4.00 dimineaţa, în timp ce maşina era parcata în zona centrala a localităţii, şi a fost înregistrat de o cameră de supraveghere.

Pe imagini s-a văzut cum hoţul a dat târcoale maşinii, a desprins întâi un capac, a plecat cu el, după care, dându-şi probabil seama cât de uşor îi este să le ia, a revenit şi le-a scos şi pe celelalte trei.

Se poate pune întrebarea dacă este vorba pur şi simplu de o faptă de furt ori doar de un act de sfidare a Poliţiei, căci un capac de Logan, la mână a doua, se vinde cu vreo 20 de lei, aşa că hoţul nu avea cum să se îmbogăţească de pe urma "jafului".

Miercuri, 5 octombrie, suspectul identificat de poliţişti a fost audiat, iar pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Este vorba de un anume Ioan Curic, în vârstă de 35 de ani, localnic din Bosanci, care a fost introdus în arestul poliţiei judeţene.

Autospeciala de poliţie aparţine Postului comunal Udeşti. Autorul a recunoscut comiterea faptei, iar prejudiciul a fost recuperat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor