Culmea condusului ilegal: Şofer fără permis, prins băut la volanul unei maşini cu numere false

Agent de la Poliţia Rutieră
Agent de la Poliţia Rutieră (Epoch Times România)

Poliţiştii din Vâlcea au depistat duminică în trafic un bărbat în vârstă de 45 de ani care, deşi nu avea permis de conducere, era la volanul unei maşini. Şi nu oricum. Şoferul fără permis consumase alcool iar maşina pe care o conducea era neînmatriculată şi cu numere false, relatează Ziare.com.

Şoferul a fost reţinut de poliţişti.

Bărbatul care conducea băut şi fără permis a fost depistat de poliţiştii din Măldăreşti, Vâlcea, în timpul unui control de rutină. Şoferul a fost tras pe dreapta pentru control pe raza comunei Popeşti.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul de teren, condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Olanu, nu este înmatriculat iar plăcuţele cu numere de înmatriculate ce erau montate pe maşină provin de la un alt autoturism.

De asemenea, poliţiştii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la o unitate medicală în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.