Cu dedicaţie pentru ministrul de Finanţe? O firmă la care e acţionar, scutire de taxe excepţională

Una dintre firmele la care este acţionar ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, va beneficia de o scutire substanţială de impozit. Decizia, luată de Consiliul local Galaţi, pare a fi cu dedicaţie din moment ce compania e singura din oraş care a beneficiat vreodată de o astfel de facilitate fiscală.
(Florin Chirila/Epoch Times)

În urmă cu câteva zile, Consiliul local Galaţi a adoptat o hotărâre graţie căreia una dintre firmele la care e acţionar ministrul de Finanţe al PSD, Viorel Ştefan, a primit un beneficiu substanţial: a fost scutită de impozitul pe clădiri pe anii 2017 şi 2018.

Potrivit Adevărul, compania - Navrom Centru de Afaceri SRL - este singura care a beneficiat vreodată la Galaţi de această facilitate fiscală specială, denumită "ajutor de minimis". Mai exact, va beneficia de o scutire de taxe locale care ar urma să ajungă până la aproape 150.000 de lei.

Hotărârea de Consiliu Local care vizează firma la care este acţionar Viorel Ştefan a fost iniţiată de viceprimarul PSD Sorin Cristian Enache, colegul său de partid.

Pentru a citi mai multe informaţii pe acest subiect intraţi aici.